No, da se še js oglasim... :?
Najprej čestitke Djuletu, sesul si jih ko gajbice!!!
Takoj za tem čestitke Igorju - v nedeljo je odlično odpeljal celotno progo. Na progo se je odpravil mirno in skoraj 30 km in 700 m vzpona odpeljal kontrolirano brez večjih napak.
Moj komentar dogodkov:
Sobota:Največji osmoljenec je bil vsekakor naš neserečni
Zvix, defekt pred prvo kt je nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi.
Igor je napravil eno veliko napako, vendar je progo končal in prehitel nekaj tekmovalcev, kar je bilo za prvo vožnjo v eliti na tako močnem tekmovanju popolnoma dovolj.
Za
Babo velja podobno kot za Igorja. Čestitke za končano progo v ženski eliti. Zaostanek je bil približno enak kot pri Igorju. Je imela pa precej problemov z bajkom.
Kar se
moje malenkosti tiče sem kar zadovoljen. Peljal sem brez večjih napak, lahko bi pa bil bolj hiter. Malo me je zmedla karta, a to ni izgovor za preveč rezervirano vožnjo. Mislim pa, da je bil zaostanek mali glede na lansko sezono. Podrobnejša analiza sledi.
Komentar večernih dogodkov bom prepustil Zvixu, ki bo imel ziher velko povedat o tem... :lol: :lol: :lol:
Nedelja:Zvix je imel cilj najti vsaj prvo kontrolo :wink: . To mu je uspelo, enkrat je vmes zabluzil, sicer pa sta z Igorjem v tandemu odpeljala odlično tekmo. Biser dneva je bila pa salta čez ciljno črto. Ded je preskočil ciljno zastavico :roll: :roll: :roll:
Igorja sem že omenil. Zelo vesel sem, da me je prehitel. Odlično!!!
Baba je imela še večje probleme kot v soboto, ketna je popolnoma gugnala. Vsa jezna se je odločla, da v roku nekaj dnu kupi nov bajk.
Jaz, uf, sem imel ziher najbolj nemogočo tekmo v življenju. Po kakem kozarčku vina preveč sem zjutraj doživel kolaps sistema :oops: . Na progo sem šel rahlo nestabilen, s \"praznim želodcem\" in poskušal progo odpeljat na škrge, kar mi je tudi uspelo. Sem pa tehnično fajn odpeljal :wink:
V glavnem - super smo se imeli, pridobili veliko izkušenj in se nasmejali kot že dolgo ne.