Po moje ne sme biti kdo užaljen ker se je že vse skupaj začelo čudno in ne organizirano. Če se prav spomnim sma midva (Rakun) govorila o potencialnih kandidatih, za pot na tekmo, ti pa o njih nisi vedel nič, tak da sem sam poklical tiste od katerih imam tel. št. in se mi je zdelo da bi šli na tekmo. Ker v domači okolici ni bil nobeden pripravljen iti na tekmo se je meni zdelo edino smiselno, da si najdem drugo varianto, da slučajno nebi rabo plačevati 50 eur za apartma (ker drugi niso bili za spanje v Čatežu,da bi napolnali še drugi apartma, razen Roža, Miško pa tak do zadnjega trenutka ni vedel kaj bi sam s sabo). Tako sem se brez slabe vesti dogovoril z Matejem da prespim pri njemu v MB in da peljema vsak en dan, kar je tudi najcenejša varianta.
Druga stvar je pa ta, da se brigajo za prevoz vedno samo tisti, ki prevoz itak majo tisti pa ki vejo da bi si ga morali zrihtat pa itak samo čakajo, da jih bo kdo poklical in jih prosil, da se peljejo z njim. Kolker se jaz spomnem, če slučajno nisem imel prevoza sem kontaktiral osebo, ki je peljala in se z njo dogovoril v kolikor to ni bilo razvidno na forumu, pa me popravite, če ni res.
Mislim da bi še lahko kaj napisal pa naj bo to vse.
Brez zamere, ampak sem bil izzvan
L.P.: Izzy