Author Topic: Izobraževalna tečaja vaditelj in trener orientacijskega teka 1  (Read 8903 times)

Ajam

  • Posts: 254
  • Karma: +0/-0
Pozdravljeni,

Orientacijska zveza Slovenije kandidira za sredstva za izvedbo izobraževalnih tečajev za pridobitev naziva (z licenco) Vaditelj orientacijskega teka ter Trener orientacijskega teka 1. Če bodo sredstva odobrena, bo udeležba na tečajih popolnoma brezplačna. Tečaj za vaditelja naj bi se pričel konec tega leta oziroma v začetku naslednjega, obsega pa 40 ur. Izveden bo najbrž med vikendi. Tečaj za trenerja v obsegu 90 ur se planira za naslednje leto. Za pridobitev naziva trenerja mora posameznik imeti opravljen tudi tečaj za vaditelja. Licenca je veljavna dve leti, nato pa se podaljšuje glede na zbrane točke (trenerska/tekmovalna dejavnost, trasiranje prog, seminarji, prispevki...).
Če bo dovolj interesentov, bo tečaj izpeljan tudi, če ne dobimo sredstev, vendar si bo moral vsak sam kriti stroške (ali pa sofinanciranje kluba??? ;) )
Zaenkrat samo okvirno zbiramo predprijave, da vidimo, koliko je sploh potencialnih udeležencev. Če koga zanimajo podrobnosti, naj me kontaktira. Kogar pa zanima udeležba, naj tudi sporoči.

lp

Ajam

  • Posts: 254
  • Karma: +0/-0
OZS je uspela pridobiti sredstva za izvedbo izobraževalnih tečajev, tako da bo udeležba brezplačna. Razmislite, če se jih želite udeležite.