TRENINGI > On bike

LOŠINJ 2009 14.2.-22.2. ?

<< < (6/11) > >>

Cveti:
Oj! :smt039

Se morn še js mal oglasit....Vem, da je še precej časa, ampak mene že daje fajzefibr...
Kot nam je že znano, na morju ne bomo počivali....Ne, ne... [-X  Pridno bomo migali! Zato vsem, ki bi se mi radi pridružli na vadbi pilatesa, sporočam, da potrebujete: blazino, brisačo (mladim mamicam priporočam dve brisači!!!!), čimbolj udobne hlače, ki se fino raztezajo, oprijeto majčko (da ne bote švinglali) in ....to je vse!  :lol:
Če pa imate doma kakšno utežko, ki se pritrdi na gležnje/zapestje ali pa elastični trak, pa prinesite še to!

Mislim, da je to vse z moje strani...zaenkrat....
Najbrž sem še kaj pozabla in bom to še naknadno sporočila! ;)

Cveta

Jumbo:
A moški tudi moramo imeti opete hlačke in majčke? se bom moral kar potrudit, da bom našel kaj takega... :smt005 :smt005 :smt005 :smt048 :smt048

Cveti:
Sem kje napisala kaj o oprijetih hlačkah...??? Mislim, da ne... :P

Za fante velja vse enako, sam da mate pa rezervirano prvo vrsto...  :) :) :) Pa se zdaj smej! :lol:

Ajam:
Kako kaj napredujejo zadeve? Js bom tut šla takrat, ko bo večina spodaj. Pa še ena moja kolegica se ogreva, da bi šla zraven...

Rakun:
Plan aktivnosti (okvirni) po dnevih sem že naredil, dans ga dobite po mailih. Nek plan pač mora bit, če bo pa treba kaj spremenit tut ni panike.

Zdaj sem imel nekaj dni gužvo, naprej pa bo že šlo...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version