TRENINGI > On bike

TRENING 25.5. - Dan mladosti

<< < (6/7) > >>

djule:
Nisem našel vseh točk, se je že malo mračilo in sem šel rajši domov. :lol: Probleme mi je delala kontrolna točka 3 :cry: , ki sem jo iskal skoraj 1. uro. Našel sem jo pa le :lol: problem je bil, ker je bila potka zelo zaraščena in se sploh ni videla. Pač ena izkušnja več in za naslednjič vem kaj lahko pričakujem.

Rakun:
Djule, mormo pa priznat, da ti gre vedno bolje.
Počasi se bomo začeli trest, ker je samo vprašanje časa, kdaj se ti bo na progi vse poklopilo.

Moogoče že naslednjič, ko bom jaz postavil progo, ki bo tebi pisana na kožo :lol:

Drgač je pa treba pohvalit Škilibulija za odlično progo, sladoled in seveda nagradni sklad.  :)

djule:
Upajmo, sicer je meni to zgolj zabava in nisem tekmovalno nastrojen, je pa fajn filing če najdeš vse točke. :lol:

ZVIX:
Tudi prav. Aja, samo glej, da se boš na naslednjem vzponu fajn odrezal in prodobil majico vodilnega!  :D

djule:

--- Quote from: \"ZVIX\" ---Tudi prav. Aja, samo glej, da se boš na naslednjem vzponu fajn odrezal in prodobil majico vodilnega!  :D
--- End quote ---

to je pa druga pesem, tam bom pa maksimalno motiviran, samo zapit se ga ne smem :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version