Takole ja...nej blo slabo..spljoh.
Letos se je čutil velik premik glede lanskega leta. Že po prihodu v hostel, ko smo imeli 5 min hoje do šoping centra, se je zdelo vse skupaj znanstvena fantastika napram lani :lol:
Ja..po nekaj obvozih in polkrožnih obračanjih, ko nam je kombi za nami že odšteval življenja do game over, smo se pripeljali pred Star hostel ('zvezda hostel').
Dialog z receptorko je hitro postajal monolog, ampak vse smo se uspešno zmenli (malo slovensko, hrvaško, slovaško) in se po dobri uri čakanja, da so se podatki vnesli v računalo, tudi vkrcali v sobe.
Hostel pred kratkim zrihtan, prenovljen; sobe za zdržat; za 7eur po noči tudi kaj več ne moreš pričakovat.
V soboto pa po obisku šoping centra in nabave hrane in pijače na zalogo, v zahodni del Bratislave na long distance. Js sem po 2 urnem čakanju na štart že skoraj obležal od dolčasja in s praznim želodcem vendarle oddrvel po progi. No drvel nisem prav dolgo saj motor ni bil pri volji. :-# Potem sem se (uspešno) izogibal napakam in lepo počasi klepal do cilja. Le-tega že dolgo nisem bil tako vesel! Vročina velika..tako da smo bli orng veseli, ko smo hiter najdli dobro gostilno, restavracijo in dobili pred sebe mrzlo pivo.jeeee

Zvečer še kratek izlet v center Bratislave in potem na mrtvo spat.
V nedeljo pa se spakirat iz sob in po slabe pol ure smo že bili na tekmovališču. Spet vročina, ampak v senci velikih dreves je bilo prav prijetno. Temperatura pred dirko pa je samo rasla (med udeleženci mislim). Spet sem zadnji štartal. Tokrat je še bilo mogoče mal koristi saj so v cilju bli že praktično vsi naši...nekaj koristnih napotkov..toda na progi je itak vse odvisno od samega sebe. Proga pa ful dirkaška, uživaška, razgibana...res je hiter potekalo vse. Fajn je blo. Js pa tudi zadovoln. Razn dveh napakic, ki sta me skupaj stali slabo minuto, sem zvozil optimalno.
Potem pa pot nazaj in zaslužen počitek zvečer.