IZLETI, SKUPNE TURE, PRIREDITVE, ... > Ajde, gremo se furat :)
Pokljuka vežbanje 2007
gregaax:
--- Quote from: andrejcMALI on 20. 12. 2007, 21:33:00 ---Sam eni nismo nič delali zdej v zadnih parih mescih tk da jst mam opravičilo v izogib penalom. :smt003
--- End quote ---
Brez izgovorov David.......(čeprav pluvam v lastno skledo)... 8-)
risko:
Tudi meni je po pravici rezerni plan predvsem zardi bližine doma bolj všeč.
Mam pa eno prošnjo: Glede na to da mam doma 30let stare tekaške dile.... Andrejc family a mata kake dile odveč za posodit, da se bom mel večjo vesele lomoit na progi?
Izzy:
Kar se pohodov tiče super stvar se vidimo, tek na smučeh pa bom šprical sem namreč brez opreme.
Gionni:
hehe, zgleda da mi pa vendarle ne bo dolgčas doma za počitnice :smt003
laufat na smučeh bi se res rad naučil doma mislil, da imamo ene laufarske dile dolge 2 metra.. to se mi zdi, da je mal prevec zame =p cevlji se mi zdijo se uporabni... a je kaksna razlika med dilami za klasicno tehniko (dve spuri v snegu) in tisto navadno na smrecico?
izposoja opreme je nemogoca?
kako pa mislite prit do rogle? vsak dan z avtom? =p
a proga na kopah do ribniske koce pa ni urejena?
se ga vidimo!
lp, Gionni 8-)
gregaax:
Smuči za drsalno tehniko (smrečica) in klasiko se v grobem razlikujejo v dolžini...za klasiko so daljše. Palice so pa krajše (držiš jih bolj pokonci!)
Smuči bi naj bile daljše 10cm od telesne višine...pri meni, ko sem tk velik pa to že ne velja saj imam smuči isto vlke, ko sem js.
Palice pa nekje med brado in očmi!
Da se pa čist OK tekat tudi, če imaš daljše..krajše smuči palice....za začetek. Za klasiko pa sploh ni problem, če imaš daljše smuči...še lažje je..
Na Rogli pa si sigurno lahko sposodiš opremo...če je ne že dobiš kje v sgju.
Na Roglo pa gremo zato, ker so tam proge neprimerno bolje pripravljene...tudi za klasiko imaš potegnjeno špuro. So pa tudi lažje proge kot pa ta na Ribniško, ki je ena najtežjih v Sloveniji in zato zajebana za učit se..čeprav je ta krog,ki je narejen med Malo Kopo in prvim hudim klancem proti Črnem vrhu čist fajn. Pa še fajn izlet bo!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version