Arhiv > MTBO sezona 2007

SG MTBO 2007 - 21. - 22. april 2007

<< < (8/10) > >>

risko:
Pa še moj komentar:
Lepo vreme, nora proga oba dni, spopad s svetovno elito... tk da še men ni preostalo nč kaj drugega kot da pridem že končno enkrat do cilja na tekmi ;)

Respect Grega R. za novo karto, Igorju in ostalim za posatavljanje kontrol, Gregano A. za dobro opravljen organizacijski krst...

Fajn je blo pa se vidimo na naslednjih podvigih

Jumbo:
No pa da še jaz pristavim piskerček,

Posebna pohvala traserjem (Rakun), ker je proga res bila zelo dobro speljana in na nobenemu odcepu ni razočarala. Prav tako je potrebno pohvalit sedmo silo, ki nam je namenila tako lepo vreme. Še en dokaz da sije sonce tam, kjer so dobri ljudje. Nikakor pa ne smem pozabiti na pohvalo vseh, ki so kakor koli sodelovali pri SG MTBO tekmi, saj če ne bi bilo njih, tekma ne bi izpadla na tako dobrem nivoju kot je bila.

Seveda pa je potrebno pohvalit vse tekmovalce, ki so se tekme udeležili in se z njo spoprijeli iz oči v oči.

Veliko je bilo govora, da se mogoče s traserjem ne bomo pogovarjali nekaj dni ampak lahko trdim, da že veliko članov komaj čaka na novo preizkušnjo, ki upamo, da se bo zgodila v kratkem.

P.S:
Igor je še v bolniški. Veliko se je te dni naučil od našega predsednika in mislim, da bi bilo zelo fajn, če bi postavil kakšno progo, da bi lahko naredili med klubsko tekmovanje. Mogoče se še kdo strinja s predlogom...
 :smt006 :smt006 :smt006

Izzy:
Pohvale tudi z moje strani, še boste lahko delali  :smt003

P.S.: Kar se tiče treninga, ki ga je predlagal Jumbo se pa strinjam z njim

leska:
  Morem se oglasit super dneva pri mojem spoznavanju čisto nove discipline ,ter seveda vse čestitke organizatorjem za ves trud.Upam ,da drugo  leto ne bom beginners ,ha,ha. :smt010 :lol:

andrejcMALI:
Kot drugi, tudi jst ne morm prehvalit prečudovitega vikenda, ki je za nami. Organizatorji, postavljalci prog, ... super ste bli vsi. Res je blo fajn pregonit progo (čeprav ne v elitni kategoriji  ;)) in se zapeljat skoz cilj.
Zlo fajn vas je blo pa gledat kot kolektiv, kot družbo. Nekaj resnosti, precej več šale, ampak v kritičnih trenutkih zbrano. Upam da bom lahko v prihodnje del tega kolektiva tudi malo bolj resno.
Se že veselim prihodnjega dogodka.
 :smt006

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version