IZLETI, SKUPNE TURE, PRIREDITVE, ... > Ajde, gremo se furat :)
Skupna tura - Logarska - sobota, 15.7.06
finc:
ja, tura je uspela. fajn je blo, več bojo pa mojstri z bogatim besednim zakladom opisali :D . moj namreč ne seže tako globoko :) . bil sem pa razočaran le na eno stvar. vsi vemo kira je :lol: :lol: :-D
djule:
--- Quote from: \"finc\" ---ja, tura je uspela. fajn je blo, več bojo pa mojstri z bogatim besednim zakladom opisali :D . moj namreč ne seže tako globoko :) . bil sem pa razočaran le na eno stvar. vsi vemo kira je :lol: :lol: :-D
--- End quote ---
nisi smel na koncu ture na pir :-D
djule:
fotke bom dal gr, ko mi da Igor nazaj kartico, se pravi danes zvečer.
Rakun:
Super, komaj čakam na fotke.
Finc, ne vem kk lahko svečan zaključek celodnevne ture kr tk ven sputiš... :-D :-D :-D
Drgač pa je blo odlično. Tisti, ki ste zatrjevali da pridete, pa vas ni blo, pač nikol ne bote vedli, kaj zamujate :wink: .
Skupina okrog 20 kolesarjev, 130 km, čez 2100 višincev, prijeten hlad okrog Slemena, sonce, ene par defeltov, prekleto mrzla Savinja, Emilovi dve hladilni torbi pira (svaka čast Emil :D :D ), pizza, pa spet pir, zadnji vzpon iz Velunje, pa nočna varianta do SG-ja, pa spet kak pir...
naslednje leto nas bo pa itak že 100 :-D :-D
djule:
Ja, super je bilo, postankov je bilo dovolj :-D, da si se lahko fajn regeneriral. Emil nam je pokazal super spust od Bukovnika :-D
Drugo leto pa spet, če ne bo že letos ponovitev, mogoče malo krajša varianta, da bo več časa za kopanje.
Emil se je izkazal z pirom, kar ga je rešilo pred mrzlo Savinjo. :-D
Fotke njegovega poskusa vstopa v vodo sledijo.... :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version