Arhiv > MTBO sezona 2006

SG MTBO 06

<< < (11/12) > >>

Person:

--- Quote from: \"Rakun\" ---
Hannes Irk, Naturfreunde Villach:
HI Grega,
thank you for the nice weekend - nice athmosphere and perfect organisation!
can you lend me the disc Jockey ?? - he was perfect, too!!
--- End quote ---

Sam ka se je pa tej ********************? :-D

Pač mal bol tak pozer je, drgač pa se mi zdi da je OK ... škoda, da se nista prej normalno s Kotnikom zmenla ...

ZVIX:
mimi je car  :wink:

Pipileto:
mimi je car
bejbe so pohotne in tečne ;)
tipi se zadne cajte preveč sekirajo
poletje je blizu

zemlja je okrogla pa vseeno se za vsakim vogalom ....

predlagam komad: gu gu-mi mamo se fajn

če ga nimate si ga potegnite dou  :wink:

Lp

p.s. čestitam za brezhibno izpeljano zadevo prejšni vikend

Big RESPECT  :prayer:

p.s.s. nism vedo da je person deček še  :twisted:  joke
legenda bo enkrat

Person:
Hehe, ne, nisem Anja Paerson :-D  :-D

Rakun:
Perotov komentar:

Slovenj Gradec 1 dan. Ispalo je da nisam baš neki prognozer sva sreća da se ne kladim po kladionicama. U muškoj Eliti konkurencija je bila žestoka pobjedio je Peter Entenfellner iz Austrijske repke. Poslije osvajanja trečeg mjesta na prvoj WRE trci u Portugalu pokazalo se da je očito u dobroj formi…Od konkurenata u našoj lizi Miro je odvozio odličnu trku i zauzeo 14 mj ispod 10min zaostatka za pobjednikom, ni Sandi na 16 mj nije bio loš. Mora se priznati da su nas Slovenci rasturili na domačem terenu. Neno i Bero po prvi puta nastupili su na ovome terenu i imali su vidnih problema sa orijentacijom. Karlo je odvezao solidno o Goran se izgubljen u svemiru se ipak vratio kao i uvijek sa osmjehom na licu ali i sa ispravno odvezenom stazom. Ja sam uglavnom zadovoljan sa svojim plasmanom ali ne i sa vožnjom. Bilo je tu podosta bureka odlazaka u kriva skretanja i odabira loših varijanti no trudio sam se da što manje gubim vremena na čitanje karte i zastajkivanja na terenu radi lociranja. Naj veču grešku napravio sam pred kraj na 13KT. Izgubivši se lani na tom djelu terena napao sam kontrolu ziheraški i na ulaznom račvanju puteva njih pet odlučio sam se naravno za krivi i obišao kontrolu u širokom luku. Dalje do cilja bilo je izi. Kod cura pobijedila je Michaela Gigon lanjska svjetska prvakinja "Midlle". U toj konkurenciji svoja prva međunarodna iskustva imale su Neda i Ivana i odvezle solidnu trku. Mirka je nastupila u kratkim stazama i osvojila 5mj u konkurenciji njih šest. Nakon trke šetnjom po obližnjoj šumi blizu cilja Mirka je stala na čavao i probola si stopalo tako da smo u obilasku kulturnih znamenitosti grada upoznali i bolnicu i njhovog simpatičnog doktora. Inače sve je prošlo OK rana nije tako duboka pa nije bilo ni cijepljenja. A što se gume tiče meni je pukla zadnja taman između predzadnje i zadnje kontrole kada se moglo finiširati punom brzinom, no ipak sam se dovezo do cilja na biciklu…

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version