Arhiv > MTBO sezona 2005
Kitzbuehel, 9. - 10. 7. 2005
ZVIX:
ej, predvsem člana NF Villah se morta fajn odrezat. seveda pa tudi vsi ostali!
:-D
Rakun:
Kakor zdaj zgleda, mogoče jutri popoldan ne bo deževalo, je pa za nedeljo napoved kaj mokra.
Avstrijski frajerji so objavli seznam prijavljenih, ki pa je poln napak. Vsi tekmovalci OK SG ste prijavljeni kot člani polske reprezentance :lol: , Blaž pa naj bi vozil v ženski open kategoriji :-D .
Sem jim že poslal grozilni mejl...
Bomo pa ziher prvič osvojili stopničke na tekmi avstrijske lige. V M 19 Short je prijavljenih 8 tekmovalcev, od tega 6 iz SG :-D (Okej, 2 naša tekmujeta za Villach, bote pa ostali meli tolk večji motiv :-D ). V Direkt B pa je prijavljena samo Urška!!!
ZVIX:
sej se mi je skoz zdelo, da je malo ženski podoben :D :D šala
vzemte kopalke zravn, ker bo mogoč orientacija v bazenu :-D :-D
Rakun:
Zvix, ti nas kr zajebavaj... saj vemo kk p****i te, ker ne greš zravn :-D :-D :-D
Sicer pa:
Štartamo jutri ob 9h izpred Mercatorja.
Jaz bom tam okol 8:30 na kafeju in bom Zvixa provociral, če gre z nami.
:-D :-D :-D :-D
Prtljago lahko že prej dostavite do mene ali jo pripeljete s sabo. Bajke bomo tam naložli v Mihanov avto, jaz bom mojga in Personovga namontiral na moj avto že prej.
Blaž, vidva pač glejta, da bota tam od 13-14h v Kicbilu, mogoče se pa že prej kje srečamo...
Ostalo:Če ma kdo kak iberžn armaflex se priporočam (pa Igor menda tut...)
Čipe moramo imet montirane na bajke s ski zipom, če ga kdo ima naj ga vzame s sabo...
Ajd G
ZVIX:
Vsem skupaj čestitam! Čujem, da ste dosegli super rezultate!!! Svaka čast! :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version